WETTEDANOG ??

Ballroom Exclusive is een concept dat ontstaan is bij enkele mensen uit de "feestsector" die wekelijks dezelfde opmerking kregen te horen van dertigers, veertigers én ouder, namelijk; "wij willen ook nog wel eens gaan stappen, maar waar kunnen wij in godsnaam naartoe?".

Inderdaad, deze doelgroep voelt zich niet meer geroepen om de discotheken af te schuimen tussen al het jonge geweld, vindt geen amusement bij een "orgel Decap" avondje en voelt zich niet altijd even comfortabel op één van de zoveelste vrijgezellenavonden die her en der georganiseerd worden.

Inderdaad, je jeugd ben je (helaas) ontgroeid, maar je bent nog jong van geest en af en toe wil je er ook nog wel is invliegen.  De gelegenheden hiervoor zijn echter schaars.  Net dié leemte wil Ballroom Exclusive een klein beetje opvullen.

Eéns per jaar wordt er een feestje op poten gezet voor mensen als U.  Met de beste muziek van uit jou tijd, met nog een paar slows als vast ingrediënt, aangevuld met al het goede van wat de hedendaagse muziek te bieden heeft.  Dit in een tof kader, met de bediening die U verdient.  

Als U soms onder elkaar herinneringen ophaalt aan uw glorietijd, heeft ook U waarschijnlijk wel eens de woorden "wette da nog?" in de mond genomen.
Awel, "wettewa?",  ééns per jaar, telkens de laatste zaterdag van november, brengen wij die tijd  efkens voor U terug!  Zet alvast deze datum met stip in uw agenda. 

Ballroom Exclusive